Aten och Jerusalem En teologisk podcast i alternativ, frikyrklig tappning. Högt och lågt, världsligt och kristet, Aten och Jerusalem.

November 30, 2019  

VOTEB:s, mirakler, asylpolitik och om att inte bli präst.

Micael Grenholm gästar Antons vardagsrum för ett samtal om Dokumenterade mirakler, #ärjagkristennu och varför ateism inte är rimlig utifrån evolutionen och mer. Med oss denna månad är också adoptivmedlemmen i redaktionen Victor Alphonce!

Samtalet startar vid 17:24, och avslutas vid 1:20:48.

Vår vän Jonas Lundström är aktuell med två nya böcker i år, den senaste är "Brottsliga bibelbetraktelser" som vi nämner i avsnittet på slutet! Mer info om böckerna samt hur beställer ditt ex finns på Fatta Taggtråd Publikationer, följ länkarna nedan:
http://www.batongerna.mozello.com/
https://www.facebook.com/fattataggtrad/

För att uppmärksamma vårt femårsjubileum har vi tryckt upp en upplaga finfina T-shirts! Du får en rättvisemärkt, mjuk T-shirt med högkvalitativt tryck för endast 180kr! Frakt kan tillkomma beroende på dagsform. Se bild på T-shirten här: https://postimg.cc/yJRb6Bgt

Stötta din favoritpodd och beställ din T-shirt genom att skriva till oss i DM på Facebook eller Twitter, eller maila oss på atenochjerusalem@gmail.com

Stötta oss ekonomiskt, bli avsnittsdonator på Patreon! 
https://www.patreon.com/atenochjerusalem

Gilla oss på Facebook

Följ oss på Twitter

Prenumerera, dela, kommentera, recensera!

Share | Download(Loading)